Automationslösningar

Inom affärsområdet Automation har vi tre produktområden: HMI/SCADA, Industrial Computers och Operator Panels/Boxes. Dessa är utvecklade för övervakning av maskiner och hela processanläggningar. Vi har även ett unikt fastighetskoncept för övervakning av funktioner i en fastighet.

Produktområde inom Automation

Säkerhetslösningar

Inom affärsområdet Security har vi fyra produktområden: VMS, NVR/NVC/NVP, NVRN Rack Solutions och PSIM. Dessa är utvecklade för att skapa en total säkerhetsplattform för övervakning som uppfyller marknadens höga krav på flexibilitet, stabilitet och enkel integration med andra system.

Produktområde inom Säkerhet

Success Stories

SOS Alarm

Med Ethiris VMS förebyggs brott, skadegörelse och olyckor. Genom att ansluta valda kameror från Ethiris VMS till SOS Alarms kameratjänst förstärks övervakningen.

Läs mer »

Silja Europa

Silja Europa, Östersjöns största kryssningsfartyg, har valt WideQuick HMI/SCADA för övervakning och kontroll av högspänningsanslutningssystemet (HVSC) på land.

Läs mer »

DollarStore

DollarStore har valt Ethiris VMS och Ethiris NVR när övervakningssystemet uppgraderas. Resultatet blir ett system i absoluta världsklass där grunden är en stabil plattform som är enkel att använda.

Läs mer »

GKB Security Corporation

GKB har med hjälp av Ethiris Video Management Software (VMS) från Kentima skapat en smart och innovativ lösning för att undvika brandrelaterade olyckor i vindkraftverk.

Läs mer »

Gymnasiebyn Kungsfågeln

Gymnasiebyn Kungsfågeln i Luleå Kommun var i behov av en modernisering av utrusningen för styr och övervakning av byggnaden. Nordkonsult El & Automation i Luleå AB levererade elva WideQuick HMI-paneler från Kentima med fastighetskonceptet WideQuick BMS installerat.

Läs mer »

Fler success stories »

Nyheter

2024-07-09

Kentima får en stor order värd 10,8 MSEK

Ethiris NVRN Rack Solutions Kentima har idag skrivit ett kontrakt för ett stort projekt, ordervärde 10,8 MSEK.

Läs mer »

2024-04-09

WideQuick HMI/SCADA/PSIM 13.4 - Lanseras idag

WideQuick HMI/SCADA/PSIM I den nya versionen har vi bland annat utökat och förbättrat mjukvarans användarmodul för att öka övervakning av inloggade användare i form av loggade händelser och ny funktionalitet för att blockera användare.

Läs mer »

2024-03-26

Ethiris NVR/NVC/NVP Serie 1E – Lanseras idag

Ethiris NVR/NVC/NVP Nu lanserar Kentima en helt ny serie NVR (Network Video Recorder), NVC (Network Video Client) och NVP (Network Video Panel).

Läs mer »

2024-03-13

Nya Panel PC och Operatörsenheter, OE/H516 Extended och Extended Plus

OE Industrial Computers Nu lanserar vi våra första modeller i två helt nya serier av mycket robusta, väl kapslade och passivt kylda industridatorer med brett temperaturområde, hög prestanda och hög kvalitet.

Läs mer »

Fler nyheter »
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!