Automationslösningar

Inom affärsområdet Automation har vi tre produktområden: HMI/SCADA, Industrial Computers och Operator Panels/Boxes. Dessa är utvecklade för övervakning av maskiner och hela processanläggningar. Vi har även ett unikt fastighetskoncept för övervakning av funktioner i en fastighet.

Produktområde inom Automation

Säkerhetslösningar

Inom affärsområdet Security har vi fyra produktområden: VMS, NVR/NVC/NVP, NVRN Rack Solutions och PSIM. Dessa är utvecklade för att skapa en total säkerhetsplattform för övervakning som uppfyller marknadens höga krav på flexibilitet, stabilitet och enkel integration med andra system.

Produktområde inom Säkerhet

Success Stories

SOS Alarm

Med Ethiris VMS förebyggs brott, skadegörelse och olyckor. Genom att ansluta valda kameror från Ethiris VMS till SOS Alarms kameratjänst förstärks övervakningen.

Läs mer »

Silja Europa

Silja Europa, Östersjöns största kryssningsfartyg, har valt WideQuick HMI/SCADA för övervakning och kontroll av högspänningsanslutningssystemet (HVSC) på land.

Läs mer »

DollarStore

DollarStore har valt Ethiris VMS och Ethiris NVR när övervakningssystemet uppgraderas. Resultatet blir ett system i absoluta världsklass där grunden är en stabil plattform som är enkel att använda.

Läs mer »

GKB Security Corporation

GKB har med hjälp av Ethiris Video Management Software (VMS) från Kentima skapat en smart och innovativ lösning för att undvika brandrelaterade olyckor i vindkraftverk.

Läs mer »

Gymnasiebyn Kungsfågeln

Gymnasiebyn Kungsfågeln i Luleå Kommun var i behov av en modernisering av utrusningen för styr och övervakning av byggnaden. Nordkonsult El & Automation i Luleå AB levererade elva WideQuick HMI-paneler från Kentima med fastighetskonceptet WideQuick BMS installerat.

Läs mer »

Fler success stories »

Nyheter

2024-01-25

Lansering av vår nya generation OE/H600 Flexible

OE Industrial Computers Nu lanserar vi en ny generation av OE600 Flexible, en robust, kraftfull och flexibel serie av Panel PC och Box PC.

Läs mer »

2024-01-11

Kentima och SOS Alarm lanserar larmcentralstjänster

Ethiris VMS I samarbete med SOS Alarm lanserar vi nu möjligheten att ansluta Ethiris VMS till SOS Alarms larmcentraler med professionell dygnet-runt övervakning med olika kameratjänster.

Läs mer »

2024-01-09

Lansering av våra nya operatörsenheter - H500 Rapid

Operator Panels/Boxes Våra nya industridatorer i OE500 Rapid serien har snabbt blivit populära och nu lanserar vi vår nya serie operatörsenheter H500 Rapid.

Läs mer »

2023-12-12

Nya modeller i OE500 Rapid-serien

OE Industrial Computers Nu fortsätter vi lanseringen av OE500 Rapid-serien genom att introducera ytterligare en Box PC och två 10,1” Panel PC.

Läs mer »

Fler nyheter »
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!